jueves, 5 de agosto de 2010

I TRIATLÓ INDOOR VILAFRANCA 2010

Benvolguts runners!
El dissabte 31 de juliol de 2010 se celebrava a Vilafranca la I Triatló Indoor organitzada pel Club Natació Vilafranca (CNV). Nombrosos participants en categoria individual, amb una única participació femenina, i 3 equips van participar en aquesta tarda esportiva penedesenca.
Miquel Àngel Parra, Àngel Vizcaino i Miquel Àngel Pardo representaven els wlade runners en aquesta competició. El Parra faria la natació completant 800 m en 15', el Mikel faria l'spinning amb un total de 11'190 km en 30' i el albanokosovar faria 8 voltes a l'exterior de la pista d'atletisme completant 4 km aproximadament en 15'. La suma de metres final ens faria acabar en una patètica 3a posició sobre un total de 3 equips. Cal destacar que els altres 2 equips eren mixtes (el guanyador format per 2 noies i un noi, i el segon format per 2 nois i una noia), en la nostra defensa dir que al nostre equip raja l'oli com baixa ràpid l'Ebre per Tortosa. Unes filtracions parlen del proper enllaç matrimonial entre el Parra i el Vizca.
No serveix d'excusa, pero la organització, novata en aquest tipus de competició, va fer servir una contabilització molt poc acurada dels metres.
El Parra va tenir que nedar i alhora fer-se ell mateix les fotos, per descomptat van sortir totes vel.lades, no ens van deixar baixar a la piscina a animar-lo, ni tan sols van tenir en compte que el Vizca venia amb la seva filla Ivet, amb l'stress que aixó suposava. Per altra banda, a la sala d'spinning, campi qui pugui!, joputa el último, i tots els bikers passant de les instruccions del monitor, que el tiu deia de pujar resistència, tothom fent-se el longui, que deia d'aixecar-se del sillin i recolzar només els dits sobre el manillar, uy que no he entés el que em deia...
Només el putu pringat del Kaps va fer cas a l'incomprés monitor, que es va acabar suicidant pel poc recolzament rebut. Fins i tot un gordo enano i una rubia anorèxica van fer més quilòmetres que l'esmentat wlade, vaya tela!...
Només restava la competició atlètica, i el nostre representant va fer una digníssima 4a posició total i primera posició per equips, peró va ser estèril alhora de poder avançar la resta d'equips.
Bona experiència la de dissabte passat, no deixa de ser un entrenament més per la nostra gran fita del 2010: els Carros de Foc en 2 dies, sense oblidar la Marató, per suposat.
Agrair la organització, la logistica i el suport del Parra, que serà considerat un wlade més, ja que té el gran honor d'haver-nos animat en competicions anteriors com la Marató de Barcelona, la Semi de l'Espirall o la 7Cims entre d'altres, gràcies.
I sense més em despedeixo, en aquesta nova aventura i alhora experiència de fer les cròniques del blog en català. Agrairia comentaris de suport o de desànim, gràcies una altra vegada.
Es despedeix,
EN MIQUELET
P.D.:com sempre, no podrien faltar les fotos corresponents...

1 comentario:

  1. Vuelve a los comentarios macarras.
    POR FAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRR.
    Los Wlades como siempre demostrando su saber estar y su fair play en todas las competiciones en que participa.

    ResponderEliminar